André Vingård, Patrick Persson och Louise Larka bor granne med evenemanget och gästar måndagsklubben ihop.

Årets första måndagsklubb

God stämning och bra musik ekar över Lysekil

2024-07-04 Måndagsklubben är tillbaka för säsongen igen, evenemanget som sprider glädje och musik på Södra hamngatan i Lysekil. Eventet gästades av folk från olika håll och alla var där för att uppleva stämningen. Bandet som stod på scen var “Sveriges Näst Snyggaste Band” som sjöng covers på låtar som hela publiken kunde sjunga med till.

Tidigare under våren när man vandrat längs Södra hamngatan i Lysekil har man kunnat lyssna på hur vågorna slår mot klipporna och båtarna som ligger och guppar i hamnen. Måndagen den 1 juli var det något som ändrades i staden, denna dagen kunde man höra mer än så. Det ekade glada skratt, applåder och välkända melodier ljudade genom staden. Vad var det man hörde? Jo, det var premiären av evenemanget Måndagsklubben.
-På måndagsklubben får man uppleva musik man känner igen, en blandad publik, en härlig gemenskap samt goda hamburgare och dryck, säger Micael Gustafsson, en av delägarna i Kustnöje som håller i evenemanget.

Läs mer om festligheterna i Lysekil och historien bakom bildandet av Måndagsklubben genom att köpa ett digitalt lösnummer av Tidningen Västsverige.

”Det bästa med måndagsklubben är musiken och stämningen” säger tjejerna samtidigt som de dansar till
musiken.

Publicerad: Uppdaterad:
Johanna Jonäng,
Nyhetsarkiv