Prenumeration

I fliken nedan under Val av ärende hittar du våra olika prenumerationsalternativ. Man kan prenumerera på papperstidningen och då får man även tillgång till tidningen digitalt. Man kan också prenumerera på enbart digital tidning och det blir billigare eftersom vi då slipper tryck och distributionskostnaden. Man kan välja om man vill att prenumerationen skall betalas via autogiro. Vill man ha månadsbetalning är det enbart autogiro som gäller.

Stöd oss med en prenumeration på webben

Det nya presstödssystemet blir en utmaning för fristående småtidningar som vi. Om du vill värna denna fria röst i Bohuslän och Västra Götaland är en prenumeration på våra websidor bästa sättet att göra det på. Du kan antingen ta en månadsvis betalning för 30 kr per månad, eller en period på ett halvår eller ett år.

Just nu erbjuder vi också alternativet att prenumerera resten av året vilket är lika bra för oss inför prövningen till det nya presstödssystemet. Vi uppdaterar det priset ju närmare vi kommer årsskiftet i enlighet med Hjälprutan på hemsidan. Skicka ett mejl till oss med namn och adress på prenumeration@tidningenvastsverige.se så ser vi till att du får det aktuella priset. Du kan också ringa 070-3422850.

Du som inte idag prenumererar på Västsverige har också möjlighet att under en första prenumerationsperiod få tidningen både papper och digitalt till ett rabatterat pris. Erbjudandet innebär att vi ger 25 procents rabatt för nya prenumeranter.

Digital prenumeration – så här gör du

När du har tecknat en digital prenumeration och angett din mejladress kan du logga in och läsa Västsverige på datorn nästa dag. Det gör du på adressen https://tidningenvastsverige.prenly.com och när du skall logga in ombeds du skriva in din mejladress som användarnamn. Därefter får du ange ett lösenord och sen skall allt vara klart för att läsa tidningen på datorn.

Du kan också ladda ned vår app till surfplatta eller mobiltelefon. Sök på Tidningen Västsverige där du brukar ladda ned dina appar. Även där är din mejladress användarnamn och även där dröjer det en dag efter att prenumerationen registrerats hos oss innan appen är tillgänglig.

Utebliven tidning

Har du inte fått din tidning kan du fylla i formuläret nedan.
Det går även bra att ringa på telefon: 070-3422850.
Vill du skicka mejl, så är adressen: prenumeration@tidningenvastsverige.se.

Adressändring

Har du flyttat och vill ha din tidning till den nya adressen kan du fylla i formuläret nedan.