Prenumeration

Här nedan kan du teckna en prenumeration, meddela oss om utebliven tidning och även göra en adressändring.

Prenumeration

I fliken nedan under Val av ärende hittar du våra olika prenumerationsalternativ. Man kan prenumerera på papperstidningen och då får man även tillgång till tidningen digitalt. Man kan också prenumerera på enbart digital tidning och det blir billigare eftersom vi då slipper tryck och distributionskostnaden. Man kan välja om man vill att prenumerationen skall betalas via autogiro. Vill man ha månadsbetalning är det enbart autogiro som gäller.

Erbjudande – Prova Västsverige till extrapris!

Du som inte idag prenumererar på Västsverige har möjlighet att under en första prenumerationsperiod få tidningen till ett rabatterat pris. Om du väljer månadsprenumeration gäller det rabatterade priset i ett halvår och höjs därefter till det ordinarie priset 40 kronor per månad. Prenumerationen kan avslutas när som helst med högst en månads uppsägningstid.

Digital prenumeration – så här gör du

När du har tecknat en digital prenumeration och angett din mejladress kan du logga in och läsa Västsverige på datorn nästa dag. Det gör du på adressen https://tidningenvastsverige.prenly.com och när du skall logga in ombeds du skriva in din mejladress som användarnamn. Därefter får du ange ett lösenord och sen skall allt vara klart för att läsa tidningen på datorn.

Du kan också ladda ned vår app till surfplatta eller mobiltelefon. Sök på Tidningen Västsverige där du brukar ladda ned dina appar. Även där är din mejladress användarnamn och även där dröjer det en dag efter att prenumerationen registrerats hos oss innan appen är tillgänglig.

Utebliven tidning

Har du inte fått din tidning kan du fylla i formuläret nedan.
Det går även bra att ringa på telefon: 070-3422850.
Vill du skicka mejl, så är adressen:
prenumeration@tidningenvastsverige.se.

Adressändring

Har du flyttat och vill ha din tidning till den nya adressen kan du fylla i formuläret nedan.