Prenumeration

I fliken nedan under Val av ärende hittar du våra olika prenumerationsalternativ. Man kan prenumerera på papperstidningen och då får man även tillgång till tidningen digitalt. Man kan också prenumerera på enbart digital tidning och det blir billigare eftersom vi då slipper tryck och distributionskostnaden. Man kan välja om man vill att prenumerationen skall betalas via autogiro. Vill man ha månadsbetalning är det enbart autogiro som gäller.

Vi fortsätter med på papperstidning och e-tidning

Det nya presstödssystemet är en utmaning för fristående småtidningar som vi, men också för våra prenumeranter. Det är nu klart hur det blir och det innebär en möjlighet för oss att fortsätta, både med papperstidning och digital. Om du vill prenumerera på denna fria röst i Bohuslän och Västra Götaland innebär det nya systemet att vi måste ta ut ett högre pris för tidningen.

Papperstidning – tidningsbud eller med post

Var du än bor så skickar vi ut en tidning till dig. I vissa tätorter delar Västsvensk Tidningsdistribution fortfarande ut morgontidningar med bud, då kan vi skicka tidningen med dem varje torsdag. Om prenumeranten bor i områden utan utdelning med tidningsbud, skickar vi tidningen med posten. Då kommer tidningen varannan vecka på torsdag, och varannan vecka på fredag. Den som prenumerera på papperstidning har också fri tillgång till e-tidningen, digital prenumeration. Det kan vara bra att ha för när det är snöoväder eller stormar så kanske det kan bli störningar i den fysiska distributionen.

Digital prenumeration – så här gör du

När du har tecknat en digital prenumeration och angett din mejladress till oss kan du logga in och läsa Västsverige på datorn nästa dag. Det gör du på adressen https://tidningenvastsverige.prenly.com och när du skall logga in ombeds du skriva in din mejladress som användarnamn. Därefter får du ange ett lösenord och sen skall allt vara klart för att läsa tidningen på datorn.

Du kan också ladda ned vår app till surfplatta eller mobiltelefon. Sök på Tidningen Västsverige där du brukar ladda ned dina appar. Även där är din mejladress användarnamn och även där dröjer det en dag efter att prenumerationen registrerats hos oss innan appen är tillgänglig.

Utebliven tidning

Har du inte fått din tidning kan du fylla i formuläret nedan.
Det går även bra att ringa på telefon: 070-3422850.
Vill du skicka mejl, så är adressen: prenumeration@tidningenvastsverige.se.

Adressändring

Har du flyttat och vill ha din tidning till den nya adressen kan du fylla i formuläret nedan.