Redaktion

Här kan du skicka in tips, saker du vet är på gång eller om det är något du vill tycka till om. Det är fritt att debattera i tidningen Västsverige. Så tveka inte att skriva in till redaktionen. Alla bidrag mottages tacksamt.

På gång / Nöjesguiden

Här kan du skicka in händelser som du vill ha med i tidningen nästkommande vecka. Alla bidrag mottages tacksamt.

Lämpliga rubriker kan vara utställningar, nöje eller varför inte hitta på en egen rubrik som du tycker hör hemma i Västsverige.

Tipsa oss

Här kan du tipsa oss om sådant som du vill att vi skall skriva om. Stort som smått. Det kan handla om exempelvis energi, lantbruk, skog, djur och natur eller kanske händer det något intressant inom något annat område.

Tipsen kan vara anonyma, men det underlättar för oss om du lämnar namn och telefonnummer så vi kan ringa dig för att få lite ytterligare information. Vi kommer inte att avslöja ditt namn om du inte vill det.

Skriv en insändare till tidningen

Har du något du vill tycka till om så tveka inte att skriva in till redaktionen. Det är fritt att debattera i Västsverige.

Debattartiklar måste alltid innehålla namn och adress till författaren. Debattartiklar som inte innehåller fullständiga uppgifter kastas.

Ansvarig på redaktionen förbehåller sig rätten att redigera debattartikeln samt att avstå från publicering. Debattartiklar återsändes icke.

Vi vill helst att debattartiklar och insändare kommer elektroniskt till oss. Antingen via mejl till info@tidningenvastsverige.se eller genom att insändaren skrivs direkt här under. Om det inte går på annat vis kan vi också ta emot insändare på papper.