En del hundar blir livrädda för raketer och smällare. Men nu finns det en fristad. Hunden på bilden har inget med artikel att göra. Foto: Fia Olsson

Är din hund rädd för raketer och smällare?

Då finns det en fristad tillsammans med andra hundägare på Kynnefjäll.

2018-12-19 Många hundar lider på nyår. Raketer och smällare skrämmer dem och som hundägare till en hund som är rädd är nyår inget man längtar efter. Detta har Kynnefjälls Natur tänkt på och ordnat så att det finns en fristad för de fyrbenta och tvåbenta som vill undkomma raketer och smällare.
Kontaktinformation

Kynnefjälls Natur
Bråmarken 19
455 96 Hedekas
Telefon: +46 524 320 88
E-post: info@kynnefjall.com
Hemsida: kynnefjall.com

För husse, matte och fyrbenta vänner. Nyår på Kynnefjäll. Ett lugnt och naturnära firande fritt från smällare och raketer för dig och hunden. Långt ifrån storstädernas brus och stök ligger vackra och rofyllda Kynnefjäll. Ett flertal hundägare har som tradition att samlas på Kynnefjäll på nyårsafton för de fyrbenta vännernas skull. På nyår anpassas alla aktiviteter på Kynnefjälls Natur efter dig och din hund. Firandet startar med grillning och tipspromenad. Framåt kvällen samlas alla inomhus i värmen tillsammans med hundarna och äter nyårsmiddag och smälter nyårstenn, innan det är dags för skålen vid tolvslaget. Start kl. 14.00.

Av Jeanette Henriksson
Foto: Fia Olson

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv